De brandweer organiseert ook een tekenwedstrijd die dag voor de kinderen. Deze tekening moet je op de dag binnen brengen voor 17.00 uur.
RV De brandweer organiseert ook een tekenwedstrijd die dag voor de kinderen. Deze tekening moet je op de dag binnen brengen voor 17.00 uur.

Brandweer Denderleeuw organiseert dag van de veiligheid

De brandweerpost van Denderleeuw bestaat dit jaar 75 jaar en wil deze verjaardag niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Voor hun verjaardag organiseerden ze eerder al een doortocht door de straten van Denderleeuw. Op 25 augustus organiseren ze ook een dag van de veiligheid. 

De dag van de veiligheid gaat door op het Dorpsplein in Denderleeuw op zondag 25 augustus van 12 uur tot 18 uur. Daar zullen er allerhande demonstraties gegeven worden waaronder een brand, een ongeval en een horizontale evacuatie. 

Ook zal de brandweerpost alle voertuigen op het dorpsplein plaatsen om te bezichtigen. Er is zelfs de mogelijkheid om een echte rondrit te maken met een oldtimer brandweerwagen, en mee te varen op de Dender met de reddingsboten. Op het Dorpsplein zullen ook infostanden aanwezig zijn en kan je genieten van een drankje en een barbecue. 

De brandweerpost organiseert ook een kleurwedstrijd binnen de leeftijdscategorieën van 3 tot 6 jaar en 7 tot 12 jaar. Op de dag van de veiligheid wordt de winnaar gekozen. De tekeningen moeten binnen zijn voor 17 uur op 25 augustus op de infostand op het Dorsplein. De tekening kan je op de Facebookpagina van de brandweerpost terugvinden. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer