Coördinator Kathleen Kimpe van het Huis van het Kind, samen met kersverse mama Laura Meulenijzer die het eerste slabbetje overhandigd kreeg.
Gemeente Affligem Coördinator Kathleen Kimpe van het Huis van het Kind, samen met kersverse mama Laura Meulenijzer die het eerste slabbetje overhandigd kreeg.

Pasgeboren Affligemnaartjes krijgen slabbetje cadeau

Inwoners van Affligem die hun pasgeboren kindje gaan inschrijven in het bevolkingsregister, krijgen voortaan een slabbetje met een wenskaartje cadeau. 

Het cadeautje is een initiatief van het pas opgerichte Huis van het Kind, een samenwerkingsverband van verschillende lokale diensten en organisaties die werken voor en met kinderen, jongeren en gezinnen in Affligem.  Met het slabbetje wil men ouders zo snel mogelijk de weg naar Huis van het Kind Affligem leren kennen. 

Huis van het Kind is er voor alle vragen, zowel over grote als kleine kinderen, over opvoeding, kinderopvang, school, welzijn en gezondheid. 

Het toekomstig aanbod aan ontmoetingsmomenten, workshops en vormingen voor ouders en kinderen zal altijd gecommuniceerd worden via de Facebookpagina en het gemeentelijk infoblad ‘Gespot’.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer