Photo News

Taal- en smartphonecursussen voor 55-plussers

Het Centrum voor Volwassenenonderwijs (CVO) organiseert taal- en IT-cursussen voor 55-plussers. Wie meewil met de smartphone, Android en andere sociale media, of gewoon een vreemde taal wil leren, kan vanaf eind september terecht in Asse.

Geïnteresseerden in IT-lessen kunnen op zaterdag 31 augustus terecht op de opendeurdagen van het CVO in de campussen van Ternat en Merchtem. De inschrijvingsprijs bedraagt 100 euro. De lessen hebben plaats in de Sint-Martinusschool in de Koensborre en duren tot midden februari.

Wie zich inschrijft voor een taalcursus heeft de keuze tussen Engels en Spaans. Die lessen hebben plaats in het Oud Gasthuis. Cursisten betalen 90 euro voor een opleiding die tot begin maart duurt.

Meer info via www.cvosemper.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer