2 De bestelwagen knalde tegen een geparkeerde vrachtwagen.
Koen Baten De bestelwagen knalde tegen een geparkeerde vrachtwagen.

Tuinier verblind door laaghangende zon knalt op geparkeerde vrachtwagen

Een tuinman is woensdagochtend op de Opwijksestraat in Baardegem met zijn Peugeot bestelwagen ingereden op een geparkeerde vrachtwagen. De man reed in de richting van Opwijk toen hij met volle snelheid inreed op het voertuig. De bestuurder zag vermoedelijk de vrachtwagen niet door de laagstaande zon. 

De klap was bijzonder hevig. De cabine van de bestelwagen was volledig ingedeukt en de vrachtwagen werd enkele meters vooruit geduwd. De bestuurder zelf raakte gewond bij het ongeval en werd naar het ziekenhuis gebracht voor verdere verzorging. 

De brandweer kwam ter plaatse op het ongeval, maar de bestuurder kon zelf nog uit zijn wagen stappen. De bestelwagen is vermoedelijk rijp voor de schroothoop. Ook de vrachtwagen liep aanzienlijke schade op. De verkeershinder bleef relatief beperkt door het ongeval. 

2 Ook de vrachtwagen raakte beschadigd.
Koen Baten Ook de vrachtwagen raakte beschadigd.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer