De mannen en vrouwen van Zot van Teralfene zijn niet vies van een hilarisch evenement.
Mozkito De mannen en vrouwen van Zot van Teralfene zijn niet vies van een hilarisch evenement.

Zot van Teralfene organiseert ‘Het Swingerspaleis’

De pretvereniging Zot van Teralfene organiseert komend weekend haar eigen Swingpaleis, dat voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot ‘Het Swingerspaleis’. Het gekke event heeft plaats aan de ‘basiliek van Teralfene’.

De inwoners van Teralfene noemen zichzelf ‘De Zotten’ en die naam doen ze komend weekend alle eer aan. In het dorpscentrum heeft dan het jaarlijkse evenement van Zot van Teralfene plaats. Na de ‘Margilympics’ en de ‘Marginhighlandgames’ pakken de organisatoren nu uit met ‘Het Swingerspaleis’. “Het wordt een namiddag vol jolijt”, luidt het. “De deelnemers worden verdeeld in ‘team vrouwen’ en ‘team mannen’. Vervolgens zullen ze onderworpen worden aan diverse muzikale proeven.”

De jongens worden verwacht in het blauw, de meisjes in het roze of verkleed als hun favoriete artiest. “We zorgen voor het nodige spektakel”, beloven de organisatoren. “En op het einde van de namiddag zullen we eindelijk weten welk geslacht het meeste noten op zijn zang heeft.”

Het Swingerspaleis heeft nu zaterdag plaats, van 14 tot 22 uur, op het kerkplein.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer