Al 120 inschrijvers voor groepsaankoop elektrische auto

De groepsaankoop voor de elektrische Renault Zoë van Samen Sterker is een hit. Na minder dan een week staat de teller van het aantal inschrijvers al op 120. "Dit hadden we niet verwacht", zegt concessiehouder Frank Van Trier.

Wie tot 31 december intekent op de groepsaankoop, strijkt naast de 5.000 euro subsidie van de Vlaamse overheid een korting op de catalogusprijs van 10 procent op. Voor het duurste model van de Zoë kun je op die manier bijna 9.000 euro besparen. Op het goedkoopste model van de wagen die een reële autonomie van circa 300 kilometer heeft, is dat toch ook nog zowat 7.400 euro.

Frank Van Trier, directeur van enkele Renault-garages in de Antwerpse agglomeratie, is blij verrast. "We hebben zelfs interesse uit West-Vlaanderen en Limburg. Normaal gezien geldt het groepstarief enkel voor inwoners van de provincie Antwerpen. Maar als je de Zoë via de garages van onze groep bestelt, is er geen probleem." Voorwaarde is hoe dan ook dat je inschrijft op de website samensterker.be. (PhT)

Lees meer