Bollen

Twee ongevallen, twee gewonden

Bij een verkeersongeval op de Commissaris Neyskenslaan in Diest is een bromfietser gewond geraakt. En ook in Scherpenheuvel-Zichem viel een gewonde bij een ongeval.

Het ongeval in Diest gebeurde zaterdag omstreeks 17 uur. Een 50-jarige vrouw uit Alken die als passagier in een personenwagen zat, opende het portier op het moment dat een bromfietser naderde op het fietspad. Die laatste, een 17-jarige uit Diest, kon een botsing met de geopende deur niet meer vermijden. Hij raakte gewond.

Zondagochtend kwam het dan weer omstreeks 6.30 uur tot een aanrijding op het kruispunt van de Westelsebaan en de Abdijstraat in Scherpenheuvel-Zichem. Een 64-jarige automobiliste die uit de richting van Zichem kwam, botste tegen de wagen van een 62-jarige man uit Aarschot. De vrouw raakte lichtgewond. De man legde een positieve ademtest af en moest zijn rijbewijs voor drie uur afgeven.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer