De monovolume brandde volledig uit. De bestuurder kon de paardentrailer nog tijdig loskoppelen en wegduwen van de brand.
Daron Mertens De monovolume brandde volledig uit. De bestuurder kon de paardentrailer nog tijdig loskoppelen en wegduwen van de brand.

Auto brandt volledig uit, bestuurder kan op tijd ontkomen en trailer loskoppelen

In de Groenestraat in Izenberge, een deelgemeente van Alveringem, is maandagmiddag iets na 13 uur een auto volledig uitgebrand. De bestuurder kon een paardentrailer, die leeg was, nog net afkoppelen en wegduwen. 

Volgens de politie Spoorkin vielen er geen gewonden. De bestuurder van de wagen kon tijdig stoppen toen hij rook uit het motorcompartiment zag komen. Het vuur verspreidde zich razendsnel. Brandweer Westhoek haastte zich ter plaatse, maar de monovolume stond al volledig in lichterlaaie bij aankomst. Ook een tiental vierkante meter berm begon te branden. De brandweer had de brand uiteindelijk snel onder controle. De trailer bleef gevrijwaard. 

De Izenbergestraat was een tijd lang afgesloten en de uitgebrande wagen werd getakeld. Het incident lokte verschillende kijklustigen uit de straat.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer