Bij de kettingbotsing raakten vier voertuigen betrokken. De laatste is total loss.
PZ Spoorkin Bij de kettingbotsing raakten vier voertuigen betrokken. De laatste is total loss.

Vier wagens betrokken bij kettingbotsing op N8, twee lichtgewonden

Op de N8 in Alveringem gebeurde zondagvoormiddag een kettingbotsing met vier betrokken voertuigen. Twee personen werden naar het ziekenhuis overgebracht met lichte verwondingen. Een auto is total loss. 

De kettingbotsing gebeurde rond 11.15 uur in de Hoogstadestraat ter hoogte van de verkeerslichten met de Sint-Rijkersstraat. “Het eerste voertuig vertraagde voor verkeerslichten en het tweede voertuig is er licht tegen gereden. Het derde en vierde voertuig liepen meer schade op en werd getakeld. De laatste is total loss”, zegt korpschef Devid Camerlynck van de politiezone Spoorkin. Een slachtoffer had pijn aan de nek een andere aan de borst. Ze werden ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. “Alle bestuurders legden een negatieve ademtest af. Twee wagens werden getakeld. De verkeershinder op de N8 bleef uiteindelijk beperkt gezien de voertuigen zich nog konden verplaatsen naar de pechstrook", aldus de korpschef. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer