Exclusief voor abonnees

‘Mom-fluencer’ Eva Tuytelaers deelt haar aparte opvoedingsstijl met 34.000 volgers op Instagram: “Ik overweeg om mijn oudste zoon niet naar school te sturen”

Met meer dan 34.000 volgers op Instagram kan je Eva Tuytelaers een influencer noemen. Maar bij Eva geen foto’s van lekker eten, nieuwe outfits of hippe feestjes, wél bijna uitsluitend kiekjes van haar twee zoontjes, Hélder (3) en Mozes (1). De ‘mom-fluencer’ houdt er haar eigen opvoedingsstijl op na, zoals samen met de kindjes in een bed slapen en hen niet naar school sturen, en deelt die met de wereld. “Ik wil ouders motiveren om keuzes te maken die bij je kind passen, en zich niet te veel laten leiden door wat de norm is.”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Aanbieding loopt nog
06dagen06uren29minuten04seconden
  • Lees nu 4 8 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • sara De Ras

    Als zij over alle nodige bekwaamheden/competenties/kennis/vaardigheden beschikt om thuis de kinderen zelf te onderwijzen dan doet ze maar. Of het de kinderen en hun sociale vaardigheden ten goede komt dat betwijfel ik. Speciaal willen doen en volgers hebben, primeert hier precies wel! Ocharme die kinderen en hun kansen in de toekomst...

  • Remus Bogaert

    Je kan uw kinderen aan de haard blijven koesteren natuurlijk ... tot ze Later op een muur lopen als ze in het leven stappen en het mamaatje is er niet meer .... Want dan zullen de kinderen zelf verantwoordelijk zijn en zal het mamaatje van niks weten.

Lees meer