2 De familie A. had op een gegeven moment vijf viswinkels in het Antwerpse, waaronder op het Kiel, in de Handelstraat en in Berchem.
rv De familie A. had op een gegeven moment vijf viswinkels in het Antwerpse, waaronder op het Kiel, in de Handelstraat en in Berchem.

Exclusief voor abonnees

‘Visboeren’ met een loft in het Hilton? Daar zit drugsgeld achter, meent Antwerps gerecht

Drie broers van de Marokkaanse familie A., bekend van hun viswinkels, en hun schoonvader Mohamed staan donderdagochtend voor de strafrechter op verdenking van drugsinvoer en van het massaal witwassen van crimineel geld. De procureur meent dat de ‘Visboeren’ geen redelijke uitleg hebben voor de herkomst van 1,7 miljoen euro. Met dat geld is veel vastgoed gekocht in Marokko, waaronder een appartement in het Hilton Garden Hotel in Tanger: 250.000 euro cash betaald. 

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

37 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Juliette Nijs

    laat dat pensioentje maar goed terugbetalen en die onterecht gehuurde sociale woning ook! dit hebben wij echte eerlijke belgen groot nodig! Steek ze maar in eigen land in de cel op water en brood ipv dat wij daarvoor ook nog is moeten gaan betalen!

  • Leopold Vanhoof

    Hard gewerkt zeker zoals alle zelfstandigen toch?

Lees meer