Antwerpen Danst
Antwerpen Danst Antwerpen Danst

Antwerpen Danst weer een hele zomer langs de Schelde, nu ook op zondag

Lindy hop, flamenco, tango of salsa? Deze zomer kan je weer een dansje komen 'placeren' aan de Scheldebocht tijdens ‘Antwerpen Danst’. Nieuw dit jaar is dat volwassenen én kinderen ook op zondag hun beste dansbenen kunnen bovenhalen.

De Scheldebocht vormt al jaren het sfeervolle decor van ‘Antwerpen Danst’. Deze zomer kunnen alle Antwerpenaars opnieuw twee maanden lang dansen onder de sterrenhemel, van 2 juli tot en met 29 augustus. Zoals elk jaar zijn dansliefhebbers weer elke dinsdag en donderdag van 19.30 uur tot 20.30 uur welkom aan de Kattendijksluis voor een gratis les lindy hop, flamenco, tango of salsa. Liever geen les? Nadien kan iedereen nog tot middernacht vrij dansen op de houten vloer naast de Schelde.

Nieuw dit jaar is dat er ook op zondag gedanst wordt. Om 10 uur is er een les BBB, nadien staat er hedendaagse dans op het programma voor volwassenen (van 11 tot 12 uur) én kinderen (van 12 tot 13 uur).

11 dansstijlen

“Tijdens de zomermaanden is ‘Antwerpen Danst’ de favoriete plek van veel bevlogen dansers, maar ook beginners krijgen altijd een warm welkom. Met maar liefst 11 verschillende dansstijlen op het programma nodigt ‘Antwerpen Danst’ iedereen uit om zich aan een dansje te wagen én nieuwe dingen te ontdekken”, aldus Charlie Van Leuffel, districtsschepen voor Sport.

Ontdek het volledige programma op www.districtantwerpen.be/antwerpendanst of www.kattendijktango.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer