Het Seefbier, een van de bieren van de Antwerpse Brouw Compagnie.
Antwerpse Brouw Compagnie Het Seefbier, een van de bieren van de Antwerpse Brouw Compagnie.

Antwerpse Brouw Compagnie opent dit weekend biertuin feestelijk

Op de brouwerijsite van de Antwerpse Brouw Compagnie wordt de aBc Taproom en resto en bijhorende biertuin dit weekend feestelijk ingewijd. Zowel op vrijdagavond als tijdens het weekend is er vanalles te beleven. De Antwerpse brouwerij en het team van Nikolaj Kovdal - de man achter onder andere Fiskebar, de nieuwe visbar Fiskeskur, en eerder ook Cargo Zomerbar en Gå Nord - bundelen de krachten. De site van de brouwerij wordt hiermee verder uitgebouwd tot een plek waar je elke dag kan proeven van ter plaatse gebrouwen bier en bijbehorende gerechtjes van de bovenste plank.

Op het menu vind je originele biersnacks zoals gerookte noten en gefrituurde spruitjes met mosterddip. Voor de grote honger is er bijvoorbeeld Beer Fried Chicken met pickles en vinaigrette en spätzle met krokante ui en bieslook. De kaart volgt de seizoenen en wisselt dagelijks. In de biergarten zal de Ofyr barbecue ook regelmatig aangestoken worden met keuze uit vis, vlees en veggie.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer