De Kipdorpbrug
Noorderlijn De Kipdorpbrug

Bezoek ‘De Warmste Werf’ en steun De Warmste Week

Voor De Warmste Week van Studio Brussel organi­seert het team achter de werken aan de Noorderlijn dit jaar De Warmste Werf. Op 16 december krijgen bezoekers een exclusieve blik achter de schermen van de grootse werf in Antwerpen. Je krijgt inzichten in de ruwbouw­werken van de autotun­nels, ondergrondse parking en het premetro­sta­tion Opera. Naast de rondlei­dingen zijn er verschil­lende foodtrucks op het Operap­lein waar iedereen een hapje kan eten of een drankje kan nuttigen voor het goede doel. Ook een deel van de cast van de spekta­kel­mu­sical 40-45 zal aanwezig zijn met een foodtruck.

Inschrijven verplicht

Vooraf inschrijven voor de rondleiding is verplicht. De toegangsprijs voor de werfrondleiding bedraagt 15 euro per persoon. De foodmarkt op het Operaplein is gratis. De rondleiding duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Het is belangrijk om goede schoenen aan te trekken voor het werfbezoek. Zo zijn hakken uit den boze. Wegens veiligheidsredenen is de rondleiding niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers of buggy’s. 

De opbrengst van de werfrond­lei­dingen gaat integraal naar VZW Wapper. De opbrengst van de foodtrucks op het Operap­lein gaat voor een deel naar DVC Sint-Jozef in de wijk Luchtbal.

Inschrijven kan via de www.noorderlijn.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer