ANP

Borgerhoutse scholen strijden om titel in eigen versie van ‘Africa Cup’

In het Te Boelaarpark in Borgerhout vindt donderdag 2 mei de zevende editie van het grote scholenvoetbaltornooi plaats. Verdeeld over vijftig teams strijden vierhonderd leerlingen van tien Borgerhoutse scholen in hun eigen versie van de ‘Africa Cup’.

 De zevende editie van het Borgerhoutse scholenvoetbaltornooi staat in het teken van de ‘Africa Cup’, het grote Afrikaanse landenkampioenschap dat eind juni in Egypte van start gaat. Elk team vertegenwoordigt een land en strijdt onder de vlag van dat land. In de voormiddag worden de kwalificaties gespeeld, ’s namiddags vindt het eindtornooi voor de titel plaats. Futsal Topsport Antwerpen en Kras Sport leveren de scheidsrechters aan om de wedstrijden in goede banen leiden.

 Er is een beker voor de grote winnaar van de Africa Cup en er zijn twee fairplaybekers voor de meest sportieve ploegen. De prijsuitreiking wordt verwacht rond 14.45 uur.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer