Brandweer Zone Antwerpen

Brandweerwagen die onderweg is naar accident raakt zelf in ongeval betrokken

Een brandweerwagen is woensdagvoormiddag gebotst met een personenwagen op de Blancefloerlaan op Linkeroever. De brandweer reed prioritair en was onderweg om bijstand te leveren bij een ander ongeval.

Opgeroepen worden voor een ongeval en dan zelf in een verkeersaccident terecht komen. Het overkwam enkele brandweerlui woensdagvoormiddag op Linkeroever. De brandweerwagen reed prioritair met sirenes door het rode licht. Mogelijk merkte de bestuurder van de personenwagen dat te laat op toen hij door het groen reed om het kruispunt over te steken. Een aanrijding kon niet meer voorkomen worden.

De schade aan beide voertuigen bleef beperkt en niemand raakte zwaargewond. Een ziekenwagen kwam ter plaatse voor verzorging. Intussen was er al een andere brandweerwagen uitgestuurd richting de eerdere interventie.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer