Foto ter illustratie
iStock Foto ter illustratie

Café opnieuw gesloten wegens drugshandel

Het Antwerpse stadsbestuur heeft café Konak in de Julius De Geyterstraat op het Antwerpse Kiel gesloten wegens drugsfeiten. De zaak, die vorig jaar ook al eens werd gesloten, blijft gedurende drie maanden, tot en met 17 december, dicht.

De politie had ernstige aanwijzingen dat er in het café opnieuw drugs zouden worden gebruikt. In 2018 werd het café al eens eerder gesloten wegens druggerelateerde activiteiten.

Naar aanleiding van deze informatie controleerde de politie het café opnieuw in augustus van dit jaar. Er waren twee personen aanwezig die illegaal in het land verblijven. Eén klant had een verboden wapen bij zich en verschillende klanten bezaten drugs. In het café zelf werden ook nog drugs en restanten van drugs aangetroffen op diverse plaatsen. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer