Oliver Naesen, bij zijn Belgische titel twee jaar geleden.
BELGA Oliver Naesen, bij zijn Belgische titel twee jaar geleden.

Dernycriterium strikt met Oliver Naesen en Laurens De Plus nog twee Belgen, maar Caleb Ewan laat verstek

Voor de 21ste editie van het Na-Tour Derny Criterium op en rond de Grote Markt heeft de organisatie nog twee sterke Belgen gestrikt. Olivier Naesen en Laurens De Plus hebben toegezegd. Een tegenvaller is dan weer dat Caleb Ewan, die zondag nog de sprint op de Champs Elysées won, niet kan komen. Hij keert sneller terug naar Australië omdat hij pas vader is geworden.

Het dernyfeest begint woensdag 31 juli al om 14.30 uur met een derny-initiatie. In een select groepje kun je het parcours van de profs verkennen. Voor het eerst rijden de mannelijke en vrouwelijke profs in koppel in een tijdrit en een afvallingsrace. Blikvangers bij de mannen zijn Mathieu Van der Poel, Thomas De Gendt en Zdenek Stybar. Bij de vrouwen zijn dat onder meer Sanne Cant, Lotte Kopecky en Cameron Vandenbroucke.

www.dernyantwerpen.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer