In Wommelgem ontplofte maandagochtend vroeg een granaat aan een appartementsgebouw.  In een van de flats zou familie hebben gewoond van Gabriël C., de ‘man met de lange vingers’.
Marc De Roeck In Wommelgem ontplofte maandagochtend vroeg een granaat aan een appartementsgebouw. In een van de flats zou familie hebben gewoond van Gabriël C., de ‘man met de lange vingers’.

Exclusief voor abonnees

Eén roekeloze cocaïnedief lijkt de spil te zijn van Antwerpse drugsoorlog

Antwerpse drugsmaffia neemt wraak nadat ‘in beslag genomen’ lading wordt doorverkocht

Een blok cocaïne met het logo “88" heeft in Antwerpen een drugsoorlog ontketend. De lading was in beslag genomen door de douane. Tenminste, dat had Gabriël C. zijn opdrachtgevers wijsgemaakt om ze zelf te kunnen verkopen. Een dag later vloog bij de 30-jarige cocaïnedief de eerste granaat binnen.

Om de golf van aanslagen een beetje te begrijpen, is het goed om de rekenmachine erbij te nemen. 

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Hendrickx

    Legaliseren lost al veel op. Gevolg: Daling van criminaliteit, stijging inkomsten voor de staat en een politieapparaat dat zich kan bezig houden met andere zaken...

  • Maria Scheuts

    De grootste schuldigen zijn de gebruikers, want zij houden de criminaliteit in stand.

Lees meer