In Wommelgem ontplofte maandagochtend vroeg een granaat aan een appartementsgebouw.  In een van de flats zou familie hebben gewoond van Gabriël C., de ‘man met de lange vingers’.
Marc De Roeck In Wommelgem ontplofte maandagochtend vroeg een granaat aan een appartementsgebouw. In een van de flats zou familie hebben gewoond van Gabriël C., de ‘man met de lange vingers’.

Exclusief voor abonnees

Eén roekeloze cocaïnedief lijkt de spil te zijn van Antwerpse drugsoorlog

Antwerpse drugsmaffia neemt wraak nadat ‘in beslag genomen’ lading wordt doorverkocht

Een blok cocaïne met het logo “88" heeft in Antwerpen een drugsoorlog ontketend. De lading was in beslag genomen door de douane. Tenminste, dat had Gabriël C. zijn opdrachtgevers wijsgemaakt om ze zelf te kunnen verkopen. Een dag later vloog bij de 30-jarige cocaïnedief de eerste granaat binnen.

Om de golf van aanslagen een beetje te begrijpen, is het goed om de rekenmachine erbij te nemen. 

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bert Van den bossche

    Jobs jobs Jobs, investeren in technologie in de havens en veel meer volk. Hoeveel kunnen ze er controleren? Zelfde met pakjesdiensten... Zet daar es beambten op in. Voor coke mogen ze dat toch doen. Maar de politici snuiven zelf graag es een lijntje volgens mij. NVA zeker ! War on drugs? Das de war on gebruikers geworden ipv het probleem bij de wortels aan te pakken. Geen c geen verslaafden.

  • Jean Paul Peelos

    Er zit meer achter. Als je onkundig bent de zaak op te lossen, dan blijft er maar één mogelijkheid over nl. Bagatelliseren.

Lees meer