Illustratiebeeld wegenwerken.
Mozkito Illustratiebeeld wegenwerken.

Extra snelheidsremmers in Koornbloemstraat

In de Koornbloemstraat in Wilrijk komen twee extra snelheidsremmers. Een eerste wordt deze week aangelegd, de tweede volgende week. Op die manier wil het district het aantal zware overtredingen en de snelheid verder terugdringen.

Ondanks eerdere maatregelen ligt de snelheid in de Koornbloemstraat nog altijd te hoog en worden er nog te veel zware verkeersovertredingen vastgesteld. Deze week wordt ter hoogte van huisnummer 177 een snelheidsdrempel aangelegd. Volgende week komt er ter hoogte van huisnummer 82 een wegversmalling met een doorsteek voor fietsers.

Tijdens de werken is de Koornbloemstraat lokaal onderbroken voor doorgaand autoverkeer. Dat kan een omleiding volgen. Fietsers en voetgangers kunnen wel passeren. Om de omleiding mogelijk te maken is in de Legerstraat tussen R11 en Koornbloemstraat uitzonderlijk dubbelrichtingverkeer toegestaan tijdens de ganse duur van de werken.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer