Nicola en Thomas van Fietsen De Geus zijn blij met de onderscheiding voor Beste Fietsenwinkel van 2018
Velofollies Nicola en Thomas van Fietsen De Geus zijn blij met de onderscheiding voor Beste Fietsenwinkel van 2018

Fietsen De Geus verkozen tot beste fietswinkel van het land

Fietsen De Geus uit Antwerpen won op Velofollies 2019 de prijs voor beste Belgische fietsenwinkel van 2018. Met de prijzen op de fietsbeurs worden Belgische ondernemers beloond voor hun passie, inzet, innovatie en vakwerk binnen de fietsbranche. De BeBike Awards zijn een organisatie van Becycled.be, de online marktplaats voor alle fietsen en toebehoren.

De Geus heeft intussen twee fietswinkels en een concept store voor fietsaccessoires. Zaakvoerder Thomas Vanderhoydonck nam enkele jaren geleden deze 34-jarige winkel over, bouwde een klantvriendelijk team uit en geeft zijn jonge dynamisme door aan dat team. “Een knap staaltje van gezond ondernemerschap” volgens de jury, die ook de “warme professionaliteit van de fietswinkel zowel online als offline wel kon smaken”.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer