Advocaat Marc G. blijft in de cel
rr Advocaat Marc G. blijft in de cel

Exclusief voor abonnees

Geschrapte advocaat die cliënten voor 12 miljoen oplichtte, is opnieuw aan de slag: “Wij zijn al ons geld kwijt, en hij doet verder alsof er niets gebeurd is”

Hij is geschrapt als advocaat nadat hij bijna 100 van zijn cliënten voor meer dan 12 miljoen euro heeft opgelicht, maar toch is de Antwerpse zakenadvocaat Marc G. (59) alweer te boeken voor juridisch advies. Op een jobsite zegt de man “op zoek te zijn naar nieuwe uitdagingen” en prijst hij zichzelf aan als “jurist met meer dan dertig jaar ervaring”. Zijn slachtoffers reageren verbolgen. “Wij zijn al ons geld kwijt, en hij doet gewoon verder alsof er niets gebeurd is.”

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Rogé Bouwens

    Dat gastje zal de juiste mensen kennen.Hoeveel politieke graaiers hebben de menen al opgelicht?.En die ook voort ,sommige met goedkeuring van de Vrt die met belastings gelden betaald wordt

  • Jean De Grande

    Telt alleen voor de gewone werkmens, Tina. Van het moment dat het gevaar bestaat dat een (ex)-politieker zo een zaakje doet worden ze allemaal beschermd. De trado´s hebben het goed geregeld in de tijd dat ze het voor het zeggen hadden. En nu zorgen ze nog er voor dat de grondwet niet kan aangepast worden om dit soort misdaden te kunnen bestraffen.

Lees meer