2 Het restaurant Dikke Mee werd deze zomer overgenomen door Mohamed B.
rv Het restaurant Dikke Mee werd deze zomer overgenomen door Mohamed B.

Exclusief voor abonnees

Granaten viseren “joch” met Rolls Royce en eigen restaurant

De granaten die deze zomer aan een restaurant in het Antwerpse park Den Brandt ontploften, waren waarschijnlijk  wél gelinkt aan de drugsmaffia. De krant De Morgen onthult dat het restaurant Dikke Mee  in datzelfde park net deze zomer is opgekocht door Mohamed B., een handlanger van de Antwerpse drugsbaron  Othman El Ballouti. 

Op 17 juli werd een granaat binnen gegooid in restaurant Grand Café in Park Den Brandt in Antwerpen. Het ding ontplofte niet, en diezelfde nacht probeerde iemand brand te stichten in restaurant Murni, ook in Park Den Brandt. Twee dagen later gooide iemand een granaat door het raam van het Grand Café, en deze keer ontplofte die wel. 

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Salah Ryan

    klopt inderdaad justitie is van alles op de hoogte maar doet er niets aan!! hetzelfde met de haven van Antwerpen in plaats van genoeg controle desnoods container per container en dan is het opgelost!! Maar natuurlijk de politiek wilt concureren en een wereldhaven blijven behouden waar alles snel snel over wordt gegaan dan krijg je dergelijke toestanden!

  • Paul Philippaerts

    En daar zijn ze nu al achter gekomen. Dat getuigt van inzicht. Daders gekend bij de politie na ondervraging vrijgelaten. Proces volgt binnen een paar jaar. Uitspraak zal door justitie zorgvuldig worden bijgeschreven op het excelbestandje van de crimineel. We kennen het menu al van buiten.

Lees meer