3 Wim Van der Borght is bezig met de laatste voorbereidingen voor het openingsweekend.
Klaas De Scheirder Wim Van der Borght is bezig met de laatste voorbereidingen voor het openingsweekend.

Grand Café brengt Franse wijnen en luxe-picknicks naar Park den Brandt

Antwerpen is een pop-up rijker. Dit weekend opent het stijlvolle Grand Café den Brandt in het gelijknamige park naast het Middelheim. “Verwacht een prestigieus interieur, een zonovergoten terras met uniek uitzicht over het park en een eet- en wijnkaart die doet denken aan de meest klassevolle Franse brasseries.”

De concessie voor de uitbating van het kasteel en het park ging eerder al naar Wim Van der Borght, bekend van Shrimp Tempura, Murni, Danieli il Divino en Umami. In samenwerking met de bubbels van het Franse champagnemerk Moët & Chandon zet hij zijn schouders onder het Grand Café den Brandt.

“Het is trendy en gemakkelijk om wijnen van over de hele wereld op de kaart te plaatsen”, zegt Wim. “Wij kiezen in onze zaak bewust voor de vaste klassieke waarden die perfect passen bij de rust en kalmte die het kasteel uitstraalt. Bovendien hebben we enkele verrassende concepten bedacht. Je kan kiezen voor een ‘afternoontea’ met een torentje van zes glazen champagne. Wie het avontuurlijker wil, kan online een picknickmand bestellen gevuld met topingrediënten om te gaan genieten in het prachtige park.”

Het openingsweekend van de pop-up vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni. Grand Café den Brandt is elke dag open van 11.30 tot 21.30 uur tot eind augustus.

3
Klaas De Scheirder
3
Klaas De Scheirder

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer