Siegfried Minten

Hallucinante beelden uit Craeybeckxtunnel: auto meters ver meegesleurd door vrachtwagen

Er zijn spectaculaire beelden opgedoken uit de Craeybeckxtunnel in Antwerpen. In een kort videofragment is te zien hoe een auto in volle vaart wordt meegesleurd door een vrachtwagen. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De federale politie bevestigt dat dit ongeval zich dinsdag rond 14u40 heeft voorgedaan.  De aanrijding gebeurde bij het binnenkomen van de Craeybeckxtunnel in de rijrichting Brussel. Daar komt verkeer vanaf de Antwerpse Ring  rechts aangereden en  vloeit samen met verkeer vanuit het stadscentrum dat rechtdoor de tunnel ingaat. 

“Over de oorzaak van het ongeval kan ik niets zeggen. Dat moeten de verzekeringsfirma’s onderling uitzoeken.  Ik kan wel meedelen dat er niemand gewond raakte. Er werd wel een ziekenwagen opgeroepen, maar die hoefde niemand naar het ziekenhuis over te brengen. Alle inzittenden kwamen er met de schrik vanaf”, aldus de politiewoordvoerster. 

98 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Yann Bertin

    Katrien Caers denk je daarmee alles op te lossen? Dan zijn de voertuigen die tegen 100 km/u door een bebouwde kom rijden ook allemaal vrachtwagens volgens jou, niet? Trouwens, veel geluk met koffie drinken, chocolade eten, katoen dragen zonder transport... of geloof je dat dit allemaal bij de lokale boeren te verkrijgen is? Kom gerust eens een week mee rijden met mijn vrachtwagen en je zal wel snel van mening veranderen dat wij steeds de schuld treffen

  • Koen Beutels

    Chris Moors, als je beetje kijkt naar het filmpje zie je duidelijk dat dit gefilmd is op passagiers kant en dus niet door de bestuurder.

Lees meer