Bistro Theo installeert zeer grote ventilator op het terras voor koelte te geven aan te klanten
Klaas De Scheirder Bistro Theo installeert zeer grote ventilator op het terras voor koelte te geven aan te klanten

Hittegolf of niet, op dit terras geniet je altijd van een fris briesje

Helse temperaturen vragen creatieve oplossingen en zo kwam Bart Schauwvlieghe van Bistro Theo op het idee twee gigantische propellers te huren zodat zijn klanten van een fris briesje konden genieten. “Mijn terras ligt het grootste deel van de dag in volle zon en dan is dat met zulke temperaturen niet vol te houden. Aanvankelijk zat er dan ook niemand op mijn terras tot ik de propellers plaatste. Dan zat het terras in een mum van tijd vol.”

Toch zal Bart heel wat moeten verkopen op de kosten die hij maakte terug te verdienen. “Maar je moet iets doen anders blijven de klanten helemaal weg. En niets is zo onaantrekkelijk dan een leeg terras.” Al moet hij wel oppassen dat hij de propellers niet te hard laat draaien of zijn klanten vliegen letterlijk weg. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lieve Cremers

    Nog maar over het lawaai te zwijgen.

Lees meer