Een explosief wordt gecontroleerd tot ontploffing gebracht door DOVO.
Google, De Roeck Een explosief wordt gecontroleerd tot ontploffing gebracht door DOVO.

IN KAART. Ook deze Antwerpse plaatsen werden recent opgeschrikt door drugsgeweld

Het begint een akelige gewoonte te worden in Antwerpen-Noord. Een nieuwe nacht: een nieuwe uitgebrande wagen. Rond drie uur vannacht kwam er een melding van een ontploffing uit de Biekorfstraat aan Park Spoor Noord. Opnieuw werd een geparkeerde wagen het doelwit. De dag voordien kwam ook al een granaat tot ontploffing onder een voertuig in Antwerpen-Noord. DOVO moest een ander niet-ontploft projectiel gecontroleerd tot ontploffing brengen. Het afgelopen jaar was Antwerpen al tientallen keren het decor van gewelddadige, drugsgerelateerde incidenten zoals voertuigbranden en beschoten woningen. Een overzicht. 

Bekijk ook:

LEES OOK. Schietpartijen, brandstichtingen en nu ook spijkerbommen: Antwerpse drugsoorlog lijkt niet te stoppen

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Christian Appels

    Nogal heel dom van al de anti de wevers hier om de schuld in zijn schoenen te schuiven .iedereen denkt hier dat burgemeester zijn van antwerpen zo simpel is .hij probeert teminste er iets tegen te doen .wat jaren daarvoor nooit is gedaan .

  • maria jespers 2

    Wat er nu allemaal staat te gebeuren is allemaal de schuld van de EU , zij hebben alles kapotgemaakt , en het zal nooit meer stoppen , nog efkes en we kunnen niet meer op straat komen , en de politiekers laten alles maar begaan , schandalig , wat een toekomst hebben onze kinderen en zeker onze kleinkinderen nog ,

Lees meer