2
slava296 - Fotolia

Investeren in een tweede woning? Bezoek gratis Second Home Expo

Bent u ook op zoek naar een manier om uw spaargeld beter te laten renderen? Of droomt u van een investering waarvan u ook fysiek kunt genieten? Breng dan zeker een bezoek aan Second Home Expo in Antwerpen.

De beurs is helemaal gewijd aan tweede verblijven. Op het eerste gezicht lijkt ze uitsluitend bestemd voor de rijkere happy few van deze wereld. Maar niets is minder waar. Op Second Home Expo vindt iedereen zijn gading: van jong tot oud, met een bescheiden of een riant budget. Een prachtige finca in het Spaanse achterland, een gerenoveerd palazzo in Toscane of een vakantiehuis aan de Franse Atlantische kust: ze kunnen allemaal even betoverend zijn voor wie een flink bedrag te besteden heeft. Daarnaast zijn er nog zoveel prachtige stukjes onontdekt Europa, waar je hetzelfde comfort en genot kunt vinden voor een veel lagere prijs.

Nooit kochten zoveel Belgen een tweede verblijf in het buitenland. Eén advies? Laat u heel goed adviseren, zowel hier als in het buitenland.

Meer dan huizen spotten
Second Home Expo wijst je de weg naar ál die mogelijkheden. Meer dan 100 exposanten uit 20 landen delen er hun ervaring en expertise, niet alleen op het vlak van vastgoed, maar ook wat betreft de juridische en fiscale aspecten die komen kijken bij een tweede verblijf. “We willen met deze beurs méér zijn dan een evenement waar je een rondje huizen kan kijken”, zegt Koen De Zutter, woordvoerder van Second Home Expo. “We willen mensen inspireren en er bovenal voor zorgen dat ze goed geïnformeerd aan hun buitenlandse droom beginnen. Daarom organiseren we ook tal van lezingen, waarin experten de bezoekers bij de hand nemen.”

Een greep uit het aanbod van lezingen:
• Een tweede verblijf in Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal, Oostenrijk …
• Een vergelijking van de Spaanse regio’s
• De fiscale aspecten van vastgoed in het buitenland
• Waarom geen tweede verblijf in België?

2
Second Home

Bestemmingen over de hele wereld
FrankrijkItaliëPortugalOostenrijk en Spanje blijven de favoriete bestemmingen voor de aankoop van een vakantiewoning. De mediterrane levensstijl spreekt tot de verbeelding van velen. Bovendien liggen deze landen al bij al kort bij huis. Met een paar uur vliegen of een dagje rijden, kom je al een heel eind.
Naast deze vertrouwde landen duiken de laatste jaren ook nieuwe lievelingen op. Zo kunnen bijvoorbeeld Zuid-Afrika en de Kaapverdische Eilanden op heel wat interesse rekenen.

Mis de beurs niet en download je gratis ticket
Heb je interesse voor de aankoop van een tweede woning in binnen- of buitenland? Breng dan zeker een bezoek aan Second Home Expo op 18 en 19 mei in Antwerp Expo!
Surf naar www.secondhome-expo.be/hln en download exclusief een gratis ticket voor de beurs.

Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer