Discovery Day in Kinepolis
Kinepolis Discovery Day in Kinepolis

Kinepolis introduceert gratis Discovery Day

Nog niet op de hoogte van het filmaanbod voor komend bioscoopseizoen? Daar gaat Kinepolis verandering in brengen met de ‘Discovery Day’. Tweemaal per jaar zal Kinepolis gratis het aankomende filmaanbod presenteren in haar cinema’s. In Antwerpen staat de Discovery Day gepland voor 5 oktober. 

De Kinepolis Discovery Day is een gratis evenement: aan de hand van een dynamische trailershow wordt de menukaart voor het komende bioscoopseizoen gepresenteerd. Klanten hebben de keuze tussen een algemene presentatie en een formule gericht op familiefilms. Volgens Kinepolis hebben trailers die op het grote scherm gezien worden, dankzij de sfeer, het beeld en het geluid van een filmzaal, meer impact dan wanneer een trailer via social media of televisie wordt bekeken. Kinepolis testte het ‘Discovery Day’-initiatief eerder dit jaar voor de eerste keer uit in enkele Belgische bioscopen en de reacties van de ruim 2.000 bezoekers waren unaniem positief.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer