Kyra Gantois
Bob Van Mol Kyra Gantois

Exclusief voor abonnees

Kyra Gantois komt nog één keer terug op vertrek bij Youth For Climate: “Tussen Anuna en mij komt het nooit meer goed, vrees ik”

“What do we want? Climate justice! When do we want it? Now!” De acties van misnoegde klimaatjongeren beheersten het voorbije jaar nagenoeg álle nieuwsbulletins. In onze eindejaarsreeks ‘De 19 van 19 uit Antwerpen’ maken we met Kyra Gantois, bezieler van Youth For Climate (YFC), de balans op van een bewogen jaar. Een gesprek over de strijd voor het klimaat, haar veelbesproken vertrek bij YFC én de twist met toenmalig ‘partner in crime’ Anuna De Wever.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jo Hendrik

    Beste Kyra Ik wens je het allerbeste En wat Anuna de Wever betreft trek je er niets van aan van haar gedoe Stilaan zal ze stoppen want meer en meer mensen zijn haar arrogantie en gezever beu

  • Anne Lieshout

    Het is nooit leuk om te ondervinden dat je 'beste vriendin' je heeft misbruikt om er zelf beter van te worden. Het klopt dan Anuna nu hoog boven haar kunnen zweeft maar weet dat ze vandaar zeer snel zal vallen. Jij staat tenminste met beide voeten stevig en stabiel op de grond. We horen nog van jou, Kyra, nadat Anuna wordt uitgespuwd door de massa. En dat duurt niet lang meer, hoor.

Lees meer