Levensgevaarlijk: ongeduldige chauffeur rijdt tussen fietsers over fietspad om file te vermijden

Op de Boomsesteenweg, de parallelweg van de A12, rijdt een ongeduldige autobestuurder over het fietspad om de file te vermijden. Op amateurbeelden van Geert Neefs is te zien hoe de Mercedes ter hoogte van Aartselaar zich tussen de fietsers beweegt, een levensgevaarlijke actie. Het is niet de eerste keer dat het fietspad als extra rijvak wordt gebruikt. Eind oktober reed een chauffeur nog in de tegenovergestelde richting over het fietspad. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
De bestuurder rijdt doodleuk over het fietspad.
Jan Aelberts De bestuurder rijdt doodleuk over het fietspad.

121 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Pol Verweg

    Tony Van De Perre moeten voor zulke auto's aparte rijstroken zijn? Je vergeet dat de weg voor iedereen is. Maar je kan toch het circuit van Zolder of Francorchamps afhuren. Dan kan je met je mooie auto zoveel het kieken uithangen als je maar wil.

  • Greet Mestdagh

    Ze moeten maar es iets aan dat fileprobleem doen. K zou het ook beu worden in die man zijn plaats

Lees meer