3
De Roeck

Man buiten levensgevaar na overval in Antwerpen: slachtoffer krijgt messteek in de borst

Een man (33) is deze namiddag zwaargewond geraakt bij een steekincident in de Wipstraat in Antwerpen. De feiten vonden plaats in het gangencomplex van een klein appartementsgebouw. Er is nog geen verdachte opgepakt.

“We hebben een onderzoek geopend voor poging tot doodslag”, bevestigt Liezelotte Claessens van het parket in Antwerpen. “De precieze omstandigheden worden nog onderzocht. Er is nog geen verdachte opgepakt voor de feiten." Meer informatie wilde het parket niet kwijt.

De feiten vonden iets na 15 uur plaats in de gang van een appartementsgebouw in de Wipstraat. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk. Het slachtoffer is nog niet ondervraagd. Mogelijk werd de verdachte betrapt op criminele feiten en ontstond daardoor een schermutseling. 

3
De Roeck

Het slachtoffer, een 33-jarige man, liep een messteek op in de borststreek en verkeerde even in levensgevaar. Hij werd overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis, maar zijn toestand stabiliseerde al snel. 

De lokale recherche van de politie Antwerpen heeft het onderzoek weer overgenomen.

3
De Roeck

21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gino Denil

    In de jaren '60 gebeurde dat niet en kon je al liftend met een rugzak de hele wereld rond reizen. Los door het Midden-Oosten, Iran, Afghanistan en Pakistan naar India. Of los door Afrika naar Kaapstad. De hele wereld is veranderd. Agressief en intolerant geworden.

  • Gino Denil

    Granaten, schietpartijen, messengevechten en coke. Antwerpen dat wordt een favela aan de rand van de parking.

Lees meer