Illustratiebeeld: een markt.
Shutterstock Illustratiebeeld: een markt.

Marktkramers vieren comeback naar Kioskplaats met spaaractie

Om te vieren dat de markt opnieuw op de Kioskplaats staat na de heraanleg, organiseren de marktkramers van Hoboken een actie. Bezoekers kunnen stempels verzamelen om een gevulde caddy te winnen.

Door de werken aan de Kioskplaats, verhuisden de marktkramers hun kramen lange tijd naar de Van Amstelstraat. Sinds kort staan de marktkramers weer op hun vertrouwde plek op de Kioskplaats, waar ze meer bezoekers ontvangen.

Om dat te vieren organiseren ze een grote spaaractie. Bezoekers van de maandag- en zaterdagmarkt krijgen vanaf maandag 1 juli bij elke aankoop een stempel op een spaarkaart bij de deelnemende marktkramers. Als ze tien stempels verzamelen, is de spaarkaart vol. Volle kaarten kunnen tot en met maandag 2 september 2019 ingeleverd worden bij de marktkramers. Een onschuldige hand trekt midden september tien deelnemers die een caddy met de afbeelding van Nello en Patrasche op winnen die ze gratis mogen laten vullen op de markt.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer