3 Max Meijer.
Jan Aelberts/RV Max Meijer.

Max Meijer (23) sinds zondagochtend vermist na nachtje stappen in Antwerps schipperskwartier

De Nederlandse Max Meijer (23) is sinds zondagochtend vermist. “Max werd voor het laatst gezien bij pitazaak ‘Kababu’ in de Schippersstraat”, vertelt zus Amy. “Hij was een nachtje gaan stappen in Antwerpen met een vriend.” Amy maakt zich grote zorgen om haar broer en deelde zijn foto op Facebook.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Sinds zondagochtend 6 uur is niks meer vernomen van de jonge Nederlander. “Zijn auto is blijven staan en ook zijn rugzak met kleding voor het weekend zat er nog in”, vertelt zus Amy. “Vanmorgen kwam hij niet opdagen op zijn werk. De politie is bezig met het opstellen van een opsporingsbericht.”

De twee vrienden raakten elkaar ‘s ochtends kwijt in het Schipperskwartier nadat ze een pita aten bij ‘Kababu’ in de Schippersstraat. “Ze hadden afgesproken op elkaar te wachten aan de auto van Max als ze elkaar kwijt zouden raken. Zijn vriend heeft er twee uur gewacht, maar hij kwam niet opdagen. Uiteindelijk heeft hij een taxi naar huis genomen.”

Wie meer informatie heeft over Max kan contact opnemen met de politie op het gratis nummer 0800/30.300.

3 Beelden van Max in de beige jas die hij droeg tijdens de nacht van zijn verdwijning.
Jan Aelberts/RV Beelden van Max in de beige jas die hij droeg tijdens de nacht van zijn verdwijning.
3 Beelden van Max in de beige jas die hij droeg tijdens de nacht van zijn verdwijning.
Jan Aelberts/RV Beelden van Max in de beige jas die hij droeg tijdens de nacht van zijn verdwijning.

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jack Dereder

    Geen toeval? Elke dag worden er in België 5 vermiste personen aangegeven. Als de pers beslist om enkel die in Antwerpen eens in de krant te zetten krijg je het idee dat er in Antwerpen veel mensen verdwijnen.

  • josianne keppens

    weeral? stellen ze zich daar nog geen vragen?

Lees meer