5 De politie kon het voertuig klemrijden aan afrit Deurne en doorzocht het met een drugshond.
Marc De Roeck De politie kon het voertuig klemrijden aan afrit Deurne en doorzocht het met een drugshond.

Politie rijdt opníeuw wagen klem op Antwerpse Ring en opníeuw zijn er drugs in het spel

De lokale politie heeft zondagavond een verdacht voertuig klemgereden op de Ring rond Antwerpen. De bestuurder ging op de vlucht van een routinecontrole en kon aan de afrit aan het Sportpaleis klemgereden worden door de politie. De chauffeur verzette zich hevig maar kon overmeesterd worden. In zijn wagen vond de politie drugs.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Zondagavond was de lokale politie van Antwerpen bezig met een routinecontrole rond en op de A12, met bijstand van een helikopter. “Op de A12 onttrok een chauffeur zich van de controle. Migom: Een patrouille wilden een bestuurder zonder gordel controleren op de A12. Hij stak zijn middelvinger op en reed weg over de Ring richting Nederland. De korte achtervolging kwam ten einde ter hoogte van afrit Sportpaleis toen hij inreed op een politievoertuig dat voor hem reed. De man zelf verzette zich nog hevig tegen zijn arrestatie en bleek onder invloed van drugs. Hij had ook een rijverbod.  Bij de arrestatie raakte 4 inspecteurs lichtgewond, waarvan 1 in de aangereden politiewagen. In het voertuig werd drugs aangetroffen, dat wordt verder onderzocht. De man wordt vandaag voorgeleid.”, bevestigt politiewoordvoerder Willem Migom. 

Drugs

Na de arrestatie vond de politie drugs in de wagen van de verdachte, wellicht ook de reden waarom hij wegvluchtte. Het is niet duidelijk over welke drugs het precies gaat en in welke hoeveelheden.

Vorige week zondag kon de politie ook al een voertuig klemrijden op de Ring. Toen werden er twee Fransen opgepakt die intussen weer werden vrijgelaten. Het duo had toen net geprobeerd de 25-jarige drugscrimineel M.R.C. te ontvoeren na een fout gelopen drugsdeal, maar dat mislukte.

5
Marc De Roeck
5
Marc De Roeck
5
Marc De Roeck
5 Het voertuig werd klemgereden op de Ring.
Marc De Roeck Het voertuig werd klemgereden op de Ring.

Lees meer