3 Het drugsondersteuningsteam  nam het voorbije weekend drugs, een gsm een autosleutel en cash geld in beslag.
Politiezone Antwerpen Het drugsondersteuningsteam nam het voorbije weekend drugs, een gsm een autosleutel en cash geld in beslag.

Politie vat dealers in Antwerpen: drugs in beslag genomen en verdachten voorgeleid

Verschillende wijkondersteuningsteams en het drugsondersteuningsteam kon het voorbije weekend overal in de stad dealers vatten. Er werd heel wat drugs en cash geld in beslag genomen en meerdere verdachten werden voorgeleid.

Het wijkondersteuningsteam van regio Centrum merkte tijdens toezicht in de omgeving van de Provinciestraat een voertuig op dat gekend was voor drugsfeiten. De bestuurder werd gecontroleerd en bleek in het bezit van 13 verkoophoeveelheden hasj. In het voertuig werden nog eens 24 dosissen hasj en 84 gram heroïne aangetroffen. De man (47) wordt voorgeleid, zijn auto werd ook in beslag genomen in opdracht van de magistraat.

Cannabis in onderbroek

Het wijkondersteuningsteam regio Oost merkte zaterdag een druggebruiker op in de omgeving van het kerkhof op de Lakborslei. Ze besloten de man te observeren en zagen hoe een luxevoertuig met Duitse nummerplaat aanreed en de bestuurder uitstapte en contact maakte met de man. De koper, de verkoper en zijn twee passagiers werden staande gehouden. De dealer had cannabis in zijn onderbroek verstopt en de jonge kerels hadden opvallend veel cash geld (3.325 euro)  op zak waar ze geen verklaring voor konden geven. Er werd een huiszoeking georganiseerd, daarbij werd 155 gram cannabis in beslag genomen, samen met 6 gsm’s. De drie verdachten bleken ook gekend voor eerdere drugsgerelateerde misdrijven. De man (20) die de deal pleegde werd voorgeleid en is aangehouden.

Dealer op hotel

Het drugsondersteuningsteam merkte vrijdagavond tijdens toezicht in Wilrijk een huurvoertuig op. Een korte observatie maakte duidelijk dat er sprake kon zijn van een drugshandel. Toen het team een vermoedelijke deal vaststelde werden verkoper en klant gecontroleerd en werden de vermoedens bevestigd. De verkoper bleek in het bezit van 50 verkoophoeveelheden cocaïne, goed voor 43 gram. Hij had ook 145 euro op zak. De 22-jarige man bleek te verblijven in een hotel, op zijn kamer werd nog eens 1.000 euro in beslag genomen. De verdachte wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter. 

3 Een wijkondersteuningsteam nam het voorbije weekend drugs, gsm’s en cash geld in beslag.
Politiezone Antwerpen Een wijkondersteuningsteam nam het voorbije weekend drugs, gsm’s en cash geld in beslag.
3 Een wijkondersteuningsteam nam het voorbije weekend drugs, gsm’s en cash geld in beslag.
Politiezone Antwerpen Een wijkondersteuningsteam nam het voorbije weekend drugs, gsm’s en cash geld in beslag.

Lees meer