Afbraak gebouw Teniersplaats
Laenen Afbraak gebouw Teniersplaats

Sloopwerken gestart voor bouw nieuw hotel op Teniersplaats

Op de hoek van de Teniersplaats en de Frankrijklei zijn de afbraakwerken van start gegaan van het bestaande gebouw. De Franse hotelketen B&B opent er eind 2020 een nieuw hotel.

In het gebouw zaten de afgelopen jaren verschillende winkels. Nu wordt het gebouw gesloopt mdat de Franse Hotelreus B&B Hotels er een tweede filiaal wil openen. Eerder opende de keten ook al een hotel op Nieuw Zuid. 

“Het bestaande gebouw wordt volledig gesloopt, en de historische gevel wordt identiek heropgebouwd. Op de eerste drie verdiepingen komen luxe retailwinkels, terwijl B&B de rest van het gebouw in gebruik zal nemen, door er een lobby en rooftop bar op de 6e verdieping te bouwen”, vertelt Louis Caroni, Managing Director B&B Hotels Benelux.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer