Winter BBQ op de scheldekaaien
Laenen Winter BBQ op de scheldekaaien

Stad trakteert inwoners op winterbarbecue op 5 januari

De stad nodigt al haar inwoners uit om het einde van Winter in Antwerpen te vieren tijdens de winterbarbecue 2020. Die vindt plaats op 5 januari van 12 tot 15 uur.

Zondag 5 januari komt er een einde aan Winter in Antwerpen. Dan sluiten de chalets van de kerstmarkt hun deuren, worden de schaatsen opgeborgen en verdwijnt het sprookjesbos bij de kathedraal. Om die magische periode in schoonheid af te sluiten, organiseert de stad ook dit keer een winterbarbecue. 

Die vindt plaats op de Scheldekaaien ter hoogte van de Voetgangerstunnel. De stad trakteert haar inwoners op een hapje en een drankje. Er zal een divers aanbod zijn aan foodtrucks met pizza, frietjes, pannenkoeken en soep.

5 januari is meteen ook de eerste koopzondag van het nieuwe jaar. Liefhebbers kunnen de barbecue dus combineren met een dagje shoppen in Antwerpen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer