Zuiderpershuis
laenen Zuiderpershuis

Stedelijke Academies organiseren achtste Viewmaster/Masterview

Voor de 8ste maal organiseren de Stedelijke Academies Viewmaster/Masterview. De kans waarmee de Academies afstuderende leerlingen een ‘podium’ bieden hun werk te tonen in een professionele locatie en omkadering. 

Dit jaar maakt illustratrice Gerda Dendooven een selectie uit alle afstudeerprojecten van de vier Academies beeldende kunsten Berchem, Hoboken, Merksem en Wilrijk. Muzikant Stéphane Galland brengt leerlingen van de negen Academies muziek - woord - dans samen en creëert samen met de beeldende kunstenaars enkele onvergetelijke performances.

Dendooven en Galland kiezen voor het actuele thema ‘nature and future’. Voor hen is kunst gelinkt aan het actuele en maatschappelijke gebeuren. Vanuit deze invalshoek worden beeld, muziek, woord en dans samengebracht tot één harmonieus geheel van stijlen en klanken.

Opening op vrijdag 6 september vanaf 19.30 uur in het Zuiderpershuis.

Meer info: www.viewmastermasterview.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer