Tomorrowland
Joel Hoylaerts / Photo News Tomorrowland

Tomorrowland-dealer (23) uit Australië krijgt drie jaar cel

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft een 28-jarige Australiër veroordeeld tot drie jaar cel en 8.000 euro boete. Dario B. werd deze zomer op Tomorrowland betrapt op dealen. Zijn koopwaar had de twintiger in zijn tent verstopt.

Dario B. zit al een maand opgesloten in de Antwerpse Begijnenstraat, nadat hij tijdens het tweede festivalweekend van Tomorrowland op heterdaad was betrapt. De verdachte was op op 25 juli op de camping druk in de weer met zijn gsm, toen de politie hem in de gaten kreeg. De politiemensen volgden de twintiger en zagen hoe hij aan een festivalganger een zakje overmaakte en er geld voor kreeg. Achteraf bleek het om 5 xtc-pillen te gaan.

Dario B. werd staande gehouden en was in het bezit van 50 euro. In zijn tent werden verschillende drugs aangetroffen: 26 xtc-pillen, 13 dosissen lsd, 48 gram ketamine, 17 gram cocaïne en 27 gram hasj. De politie vond ook een geldsom van ruim 9.000 euro. Dario B. gaf toe dat het de opbrengsten van drugsverkoop betroffen. Hij zei er meteen bij dat hij tijdens het eerste festivalweekend van Tomorrowland ook had gedeald.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • wendy van loon

    Die werken met verschillende maten en gewichten

  • romy verhove

    Dweilen met een enorme kraan open dus.

Lees meer