3 In de nacht van woensdag op donderdag werd in Deurne een granaat in een woning geworpen. DOVO liet ze gecontroleerd tot ontploffing komen.
Marc De Roeck In de nacht van woensdag op donderdag werd in Deurne een granaat in een woning geworpen. DOVO liet ze gecontroleerd tot ontploffing komen.

Exclusief voor abonnees

Twee granaataanslagen én een met kogels doorzeefde woning op twee dagen: flakkert de Antwerpse drugsoorlog weer op?

De politie had haar handen vol donderdagnacht en vrijdagochtend. Eerst werd de woning van een 74-jarig vrouwtje in Ekeren doorzeefd met zwaar geschut en dan werd een flat in Merksem het doelwit van twee granaten. Een nacht eerder werd er ook al een granaat in een woning geworpen in Deurne. Rommelt het opnieuw in het Antwerpse drugsmilieu?

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Aanbieding loopt nog
05dagen12uren02minuten17seconden
  • Lees nu 4 8 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Frank Meynen

    als ze daar al van wakker moeten liggen !!! ik bedoel de politici hé

  • Jaak Casteleyn

    Slim wegblijven uit Antwerpen, is daar niets meer wat de moeite loont, de winkelstraten puilen uit van de grote ketens die men buiten de stad ook kan vinden zonder woekerprijzen te betalen voor een parkeerplaats.

Lees meer