De Stadsfeestzaal in Antwerpen.
photo_news De Stadsfeestzaal in Antwerpen.

Versier gratis een kaars voor Moederdag in de Stadsfeestzaal in Antwerpen

Op 15 augustus zetten Antwerpenaren hun mama in de bloemetjes met een geschenk of een leuke activiteit. In de Stadsfeestzaal kan je op 10 en 14 augustus gratis een kaars komen versieren of een foto laten trekken als moederdagcadeau.

Het van oorsprong Amerikaans feest wordt in de rest van België op de tweede zondag van mei gevierd. Toch beweren Antwerpenaren al honderd jaar dat hun Moederdag op Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart valt. Elk jaar helpt Shopping Stadsfeestzaal bij de zoektocht naar een moederdagcadeau. Dit jaar kunnen winkelaars er op zaterdag 10 en woensdag 14 augustus van 14 uur tot 18 uur een kaars komen versieren of een foto laten trekken in de photobooth. Deze geschenken kunnen ze gratis meenemen voor Moederdag. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer