Grootouders kunnen deze zomer met hun kleinkinderen aan de slag in de ateliers van Chocolate Nation
Photography Cameron studio / Lie Grootouders kunnen deze zomer met hun kleinkinderen aan de slag in de ateliers van Chocolate Nation

Voor jonge én oude lekkerbekken: pimp je eigen chocoladekasteel in Chocolate Nation

Chocolate Nation introduceert tijdens de maanden juli en augustus speciaal voor kinderen vanaf zes jaar en hun grootouders een zomerse workshop rond chocolade. Samen met een chocolatier kan er in Chocolate Nation aan een zandkasteel van chocolade worden gebouwd.

De workshop van één uur is inclusief een inkomticket voor het belevingsmuseum. Op die manier kun je tijdens de tour door het museum eerst leren over Belgische chocolade en inspiratie op doen bij bijvoorbeeld het chocolade kasteel van maar liefst 300 kilo chocolade dat gemaakt werd door studenten van de PIVA, het opleidingsinstituut voor chocolatiers in Antwerpen. Halverwege de tour ga je samen aan de slag.

De workshops met oma en opa vinden plaats in één van de workshopruimtes van Chocolate Nation en worden gegeven door een professionele chocolatier. De workshop is voor kinderen vanaf 6 jaar. Deelnemers ontvangen een chocoladekasteel die zij vervolgens kunnen versieren met allerhande lekkernijen. De kinderen nemen hun persoonlijk versierde chocoladekasteel mee naar huis. De workshops beginnen telkens om 14 uur, voorafgegaan met een bezoek aan het museum.

Meer informatie over workshops bij Chocolate Nation en inschrijven kan via de website www.chocolatenation.be / workshops of door een mail te sturen naar workshops@tbce.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer