De Antwerpse politie.
Jan Aelberts De Antwerpse politie.

Vrachtwagen in beslag genomen tijdens controle op Boomsesteenweg

De Antwerpse verkeerspolitie heeft zaterdag onder de brug van de Boomsesteenweg de hele dag vrachtwagens gecontroleerd. Eén vrachtwagen werd in beslag genomen.

In totaal werden 22 voertuigen en hun bestuurders aan een grondige controle onderworpen. Er werden vier inbreuken op rijbewijzen vastgesteld. Twee vrachtwagens waren niet in orde met hun inschrijving, vijf met hun keuring, drie met de technische eisen en twee met hun verzekering. Twee voertuigen waren overladen en één bestuurder was niet in orde met de tachograaf, een elektronisch toestel dat de rij- en rusttijden van de chauffeur registreert. Eén vrachtwagen werd bestuurlijk in beslag genomen en vier chauffeurs kregen een doorrijverbod. Er werden ook twee verkeersovertredingen vastgesteld.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer