Vrouw krijgt messteken in gezicht tijdens ruzie: politie pakt partner (38) op

Bij een ruzie in een huis op de Antwerpse Haantjeslei is een 39-jarige vrouw ernstig gewond geraakt. “De vrouw incasseerde meerdere messteken in het gezicht”, zegt de Antwerpse politie. “Ze verkeert niet in levensgevaar.” Haar partner, een 38-jarige man, is opgepakt.

De vrouw verloor veel bloed en is ondertussen afgevoerd naar het ziekenhuis. Ze is buiten levensgevaar. Haar partner, een 38-jarige man, is meegenomen door de politie. De aanleiding van de aanval is nog niet duidelijk. Het onderzoek loopt.

Eén van de bewoners zegt dat hij het slachtoffer hoorde roepen. “’Stop ermee, stop ermee’, riep ze”, zegt Koen. “We zaten op het terras en hadden geen idee tegen wie ze schreeuwde. Het klonk best beangstigend.”

De twee honden die in het appartement werden aangetroffen, zijn door de technische dienst van de politie meegenomen naar de Noorderlaan waar ze opgevangen worden.

De straat is geblokkeerd ter hoogte van het huis waar de aanval plaatsvond.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • carmen Van de casteele

    Wie is hier terug slachtoffer van? De vrouw en de hond, hopelijk is de vrouw snel hersteld en kan ze terug voor haar hondje zorgen, want wie weet waar deze anders gaat terecht komen en dit allemaal door het haantjesgedrag van mijnheer.

  • Frans Dedokker

    Weinig informatie over de dader..

Lees meer