Het hoofdkantoor van B&R Bouwgroep staat momenteel in de steigers om uit te breiden
B&R Bouwgroep Het hoofdkantoor van B&R Bouwgroep staat momenteel in de steigers om uit te breiden

B&R Bouwgroep zoekt dringend extra personeel: zaterdag jobdag in hoofdkantoor aan Hoge Mauw

B&R Bouwgroep uit Arendonk is dringend op zoek naar personeel. De voorbije twee jaar deed de bouwfirma telkens 100 aanwervingen. “En deze tendens blijft zich verderzetten”, klinkt het. Zaterdag organiseert de firma een jobdag in haar hoofdzetel die momenteel in de steigers staan om uit te breiden.

B&R Bouwgroep, met haar hoofdkantoor in Arendonk, is één van de snelst groeiende bouwondernemingen van België. De groep telt meer dan 20 bouwgerelateerde bedrijven verspreid over Vlaanderen en biedt werk aan meer dan 850 medewerkers. Daar kunnen er nog vele tientallen bijkomen, want de bouwgroep heeft nog veel openstaande vacatures. “Dit voorjaar hebben we nog alles uit de kast gehaald om op jobbeurzen doorheen heel Vlaanderen studenten warm te maken voor een carrière bij de Kempische Bouwgroep”, klinkt het bij B&R Bouwgroep. “Toch zetten we niet enkel in op schoolverlaters.”

De bouwgroep organiseert in totaal vier jobdagen. Drie van die jobdagen gaan door bij dochterondernemingen elders in Vlaanderen, maar zaterdag 11 mei staat er een jobdag gepland op de hoofdzetel van B&R Bouwgroep aan Hoge Mauw in Arendonk. “Ons hoofdkantoor staat dan wel volledig in de steigers door de uitbreidingswerken, dat houdt ons niet tegen om er een jobdag te organiseren. We zijn dan ook een bouwbedrijf.”

Dochteronderneming Hooyberghs staat in voor de uitbreiding van de hoofdzetel en verwacht deze eind dit jaar af te ronden zodat de extra etages begin 2020 in gebruik kunnen worden genomen. 2020 is ook een jubileumjaar voor B&R Bouwgroep. Het Arendonks familiebedrijf bestaat dan 25 jaar.

De jobdag loopt zaterdag 11 mei van 9 tot 12 uur. De bouwfirma is op zoek naar tal van profielen. “De jobdag is voor iedereen die op zoek is naar een interessante en uitdagende job in de bouwsector. Onder andere Administratieve Medewerkers, Schrijnwerkers, Magazijnier, Netwerk- en Systeembeheerder ICT, Elektricien, Elektromecanicien, Natuursteenbewerker, Ploegbazen en Werfleiders.”

Een overzicht van alle vacatures is terug te vinden op benrwerftaan.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer