Sfeerbeeld op een vorig event in De Shop Antwerpen.
rv Sfeerbeeld op een vorig event in De Shop Antwerpen.

Bekende club uit Ibiza geeft eerste evenement in De Shop na sluiting

Discotheek Pacha uit Ibiza geeft de aftrap in de heropende evenementenzaal De Shop aan de Rijnkaai. Voor de gelegenheid haalt de organisatie achter de club de Duitse deejay Claptone naar Antwerpen. De Shop en drie andere nachtclubs op de site waren een tijdlang gesloten door aanhoudende overlast.

Eind maart werden De Shop en de clubs Vaag, Lima en Roxy aan de Rijnkaai tijdelijk gesloten op advies van de veiligheidsdiensten van de stad. Aan de basis lag voornamelijk aanhoudende overlast zoals lawaai, parkeeroverlast en vandalisme van de bezoekers. Een kleine maand later besliste het stadsbestuur dat de zaken de deuren terug mochten openen, op voorwaarde dat bezoekers de parkeerplaatsen aan de Waagnatie zouden gebruiken en dat de bewakingsmensen van de clubs ook op straat een oogje in het zeil zouden houden.

De andere clubs draaien intussen al enkele weken terug op volle toeren, dit weekend opent ook De Shop opnieuw de deuren. De bekende discotheek Pacha in Ibiza nodigt de Duitse deejay Claptone uit op haar wereldtoer. Naast Claptone, steevast verscholen achter zijn Venetiaans carnavalsmasker, spelen ook Taao Kross, Julian Cross, Double Pleasure, Delafino, B2B Sound System en Shahrooz ten dans.

Tickets kosten 24,50 euro.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer