Illustratiebeeld
Peter Vanderveken Illustratiebeeld

Inwoners met handicap gratis naar Sinksenkermis

Inwoners van Dessel met een handicap kunnen gratis naar Sinksenkermis. Wie aan de juiste voorwaarde voldoet, moet op maandag 10 juni gedurende enkele uren niet betalen om op een attractie te gaan.

“Het initiatief om Desselse burgers met een handicap gratis te laten deelnemen aan attracties tijdens Sinksenkermis komt van de Desselse adviesraad voor personen met een handicap”, klinkt het bij het gemeentebestuur van Dessel.

Wie op 10 juni van 14 tot 16 uur gratis naar de kermis wil, moet zich vooraf inschrijven en voldoen aan één van de volgende voorwaarden: kinderen waarvoor er een recht is op verhoogd kinderbijslag, 9 punten of 66% - bewijs: attest van de FOD Sociale Zekerheid, ziekte- en invaliditeit van 66% - attest van het ziekenfonds, of in bezit zijn van een European Disability Card.

Inschrijven en het nodige bewijs voorleggen kan via joke.slegers@ocmwdessel.be. Na inschrijving krijg je informatie hoe de dag precies georganiseerd zal worden.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer