Het Sint Claracollege kreeg de Groene Pluim. V.l.n.r.: Kim Buyst (kandidaat voor het federaal parlement op de tweede plaats), Kathy De Jong van het Sint Claracollege, Jan Heesters van Wamp en Neten en Tom Claessen (Groen Arendonk).
Ton Wiggenraad Het Sint Claracollege kreeg de Groene Pluim. V.l.n.r.: Kim Buyst (kandidaat voor het federaal parlement op de tweede plaats), Kathy De Jong van het Sint Claracollege, Jan Heesters van Wamp en Neten en Tom Claessen (Groen Arendonk).

Milieuwerkgroep van Sint-Claracollege wint Groene Pluim

Tijdens haar nieuwjaarsreceptie reikte Groen Arendonk de Groene Pluim uit aan de milieuwerkgroep van het Sint-Claracollege. De werkgroep bestaat uit een groep leerkrachten die zich samen met de leerlingen op verschillende manieren wil inzetten om leerlingen op een bewuste manier te leren omgaan met het milieu. Dat doet de werkgroep door allerlei acties te ondernemen zoals PET, plastic en aluminium verpakkingen bannen, drinken uit een glas of drinkbus, afval in de juiste vuilnisbak sorteren, meedoen aan dikketruiendag en papierverbruik reduceren. Ook werkten ze een milieucharter uit en ijveren ze voor een goede luchtkwaliteit op school.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer