De plexiplaten met afbeelding van Kristof Hendrickx
RV De plexiplaten met afbeelding van Kristof Hendrickx

N-VA-dames voeren campagne met plexi-burgemeester

De dames van N-VA Arendonk hebben een originele manier gevonden om campagne te voeren voor hun burgemeester Kristof Hendrickx. Ze lieten twee levensgrote plexi-figuren van hem maken om zaterdag mee op stap te nemen.

Arendonks burgemeester Kristof Hendrickx (N-VA) staat bij de verkiezingen op 26 mei op de 9de plaats voor de kamer. De dames zijn de partijafdeling trekken er zaterdag op uit om campagne voor hem te voeren. “Als één groep staan wij achter onze burgemeester. Politiek doe je niet alleen, maar wel in groep.

Daarom willen we de daad bij het woord voegen door samen met Kristof op campagne te gaan. Alleen kan Kristof er zelf niet bij zijn,” zegt schepen An Hermans. “Daar hebben we iets ludieks op gevonden. We hebben twee levensgrote plexi-figuren van hem laten maken. Daarmee zullen we per trein van Turnhout naar Antwerpen sporen. Onderweg stappen we regelmatig af en gaan we de kiezers overtuigen dat een stem voor Kristof een stem is die gelijk staat aan gedrevenheid, een bruggenbouwer, dossierkennis en realisme.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer